DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET GAYRETLİ SEMİNER VERDİ

Fakültemiz  Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet GAYRETLİ “Nikahla İlgili Güncel Fıkhi Problemler” konulu seminer verdi. Üniversitemiz Hadis Araştırmaları Kulübü tarafından düzenlenen seminere öğrencilerden, akademik ve idari personellerden katılım oldu, seminer ilgiyle takip edildi. Hocamızdan seminerin devamı talep edildi.

UZAKTAN EĞİTİM ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından, İLİTAM ve Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans ile ilgili olarak 12.11.2019 Salı günü saat 12.00-13.00 saatleri arasında Fakültemiz toplantı odasında öğretim elemanlarımızı bilgilendirmek üzere “Etkileşimli Uzaktan Eğitim” konulu sunumu yapıldı.