2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfları Oryantasyon Programı Yapıldı

Fakültemize 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz Döneminde yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon-uyum eğitimi programı gerçekleştirildi.

Program Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Anabilim Dalı Başkanı Öğr. Görevlisi İsmail Hakkı Sezgin hocamızın Kur’an tilaveti ile başladı. Dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kandemir öğrencilere fakülteyi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Hazırlık sınıfları danışmanı Arş. Gör. Hacer Ayaz öğrencilere tanıtıldı. Daha sonra Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şen tarafından öğrencilere hazırlık ve Arapça eğitiminin önemini vurgulayan ve hazırlık programını ve ders muhtevalarını anlatan bir sunum yapıldı. Program yeni eğitim yılında başarı temennileri ile bitirildi.