Dekanımız Prof.Dr.İsak Emin AKTEPE Bölüm Başkanlıklarını Ziyaret Ederek Brifing Aldı

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsak Emin AKTEPE, 18.02.2020 Salı günü bölüm başkanlıklarını ayrı ayrı ziyaret ederek,  bölümün akademik faaliyetleri hakkında brifing aldı.

Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü adına bölüm başkanı Doç.Dr.Halil BALTACI, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü adına bölüm başkanı Doç.Dr.Osman TAŞTEKİN ve İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü adına bölüm başkanı Prof.Dr.Nizamettin PARLAK brifing verdiler.

Bölüm ziyaretlerinde Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih KANDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Turgut AKYÜZ, Fakülte Sekreteri M.Hanefi KOZMAN, bölüm ve anabilim dalı başkanları ile öğretim elemanları hazır bulundular.